În sfârșit ceva inteligent pe tema asta: „Dr. FAHEM YUNUS, șeful clinicii de boli infecțioase – Universitatea Maryland SUA:

În sfârșit ceva inteligent pe tema asta:
„Dr. FAHEM YUNUS, șeful clinicii de boli infecțioase – Universitatea Maryland SUA:

„1 – Vom trăi cu C19 luni de zile… Să nu negăm sau să intrăm în panică. Să nu ne facem inutil viața dificilă. Să învățăm să fim fericiți și să trăim cu acest fapt.
2 – Virusul nu-și va reduce efectul vara. E vară în Brazilia și Argentina, dar virusul se răspindește rapid.
3 – Nu poți distruge virușii C19 care-au pătruns în celule bind prea multă apă – doar vei merge des la toaletă.
4 – Spălarea miinilor și păstrarea unei distanțe de protectie de 2 m este cea mai bună metodă de protejare împotriva virusului. Dacă nu aveți acasă un pacient C19, nu este nevoie să dezinfectați suprafețele din casă.
5 – Pachetele de marfă, pompele de benzină, cărucioarele de cumpărături sau bancomatele nu provoacă infecție. Spală-te pe miini, trăiește-ți viața ca de obicei.
6 – C19 nu este o infecție alimentară. Acest lucru este asociat cu picături de infecție, precum gripa. Nu există niciun risc dovedit ca C19 să fie transmis prin comandarea de alimente.
7 – Sedintele de saună nu ucid virușii C19 care-au pătruns în celulă.
8 – Îți poți pierde mirosul cu multe alergii și infecții virale. Acesta este un simptom nespecific pentru C19.
9 – Odată ajunși acasă, nu trebuie să ne schimbăm urgent hainele și să facem duș! Puritatea este o virtute, nu paranoia.
10 – Virusul C19 nu atirnă-n aer. Aceasta este o infecție-perfuzie care necesită un contact apropiat. Aerul este curat, te poți plimba prin grădini (păstrind distanța de protectie), prin parcuri.
11 – C19 nu distinge rasa sau religia, este transmis tuturor oamenilor.
12 – Este suficient să folosiți săpunul normal împotriva C19, nu neapărat săpunul antibacterian. Virusul, oricum, nu este o bacterie.
13 – Nu trebuie să-ți faci griji pentru comenzile tale de mincare. Dar dacă vrei mai prelucrate, poți să le-ncălzești puțin la cuptorul cu microunde.
14 – Șansa de-a aduce C19 acasă cu pantofii și, ca urmare, să te-mbolnăvești este aceeași cu a fi lovit de fulger de două ori pe zi. Lucrez împotriva virusurilor de 20 ani – infecțiile cu picurare nu se răspindesc așa!!!
15 – Nu poți fi protejat de virus prin consumul de oțet, sumac, suc și ghimbir!
16 – Purtarea mănușilor este o idee proastă; virusul se poate acumula pe mănușă, se poate transmite ușor dacă-ți atingi fața. Cel mai bine e să te speli pe mâini!!!”

loading...

, ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *