Avertisment pentru cei născuți înainte de 90

Milioane de români sunt în pericol. Avem parte de un avertisment fără precedent al medicilor. Este obligatoriu să facem aceste aceste tipuri de analize. Suntem predispuși la boli extrem de grave.

Avertisment extrem de grav al medicilor pentru acești români. Trebuie neapărat să facă aceste analize. Riscă boli extrem de grave.

loading...

Analize obligatorii pentru milioane de români

Milioane de români sunt obligați să facă aceste analize. Cei născuţi înainte de 1990 trebuie să meargă de urgență la medic.

Este obligatoriu să vezi dacă ai aceste probleme medicale. Ne referim la Hepatită B, Hepatită C şi HIV, care sunt trei maladii care sperie mapamondul. 

Medicii atrag atenţia celor născuţi înainte de 1990 că trebuie să se testeze, pentru a vedea dacă nu cumva sunt victime ale sistemului de până în 1989. Înainte de Revoluție, acele de la seringă erau ţinute în alcool sanitar şi aşa se credea că nu transmit nimic!

Primii care ar trebui să meargă la medic pentru a se testa pentru Hepatită B, Hepatită C şi HIV sunt cei care au suferit transfuzii înainte de 1990. Dar şi restul românilor născuţi în epoca comunistă.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *