Mirela Vaida a răbufnit în direct, după ce a primit somație: „Lăsați-mă să spun realitatea din România”

Mirela Vaida a răbufnit în direct, după ce a primit o somație de la Consiliul Național al Audiovizualului. Prezentatoarea a făcut o pauză de la tratarea subiectului Vulpița și Viorel pentru a spune tot ce are pe suflet, chiar în timpul unei ediții recente a emisiunii „Acces Direct”.

Mirela Vaida s-a arătat foarte revoltată de gestul făcut de cei de la CNA, susținând că a fost avertizată pentru faptul că a prezentat niște realități mai puțin plăcute din România. Totul vine după ce, în ediții precedente, prezentatoarea a vorbit despre lipsa unor instrumente de bază în mediul rural (respectiv apă și săpun, printre altele).

loading...

„CNA-ul îmi dă somație pentru că eu mi-am propus să spun că multă lume din mediul rural nu are apă și săpun ca să spele pentru Coronavirus”, a spus Mirela Vaida, în timpul emisiunii.

„Faptul că dați somație pentru că eu îmi permit să spun niște realități din România este dreptul dumneavoastră, dar mi se pare exagerați. Vă spun cu toată asumarea, eu, nu Acces Direct, nu Antena 1, sunt revoltată pentru că este o realitate pe care nu o vedeți.”

Tot în aceeași ediție, Mirela Vaida a mai precizat că subiectul Vulpița și Viorel a fost tratat ca o realitate a României și a explicat faptul că nu se pune vorba de degradare, ci, din contră, Veronica Stegaru chiar a fost ajutată și îndrumată pe cât se poate.

„Realitatea este că mulți copii din România mor de foame și n-au cu ce să se spele. Mai dați-mi o amendă, o să o plătesc din salariul meu pentru care muncesc”, a mai spus Mirela Vaida.

loading...

Mesajul intergral al prezentatoarei poate fi văzut în videoul de mai jos.

, , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *