Ioana şi Ilie Năstase divorţează. Femeia nu mai poate suporta violenţa verbală

La 25 aprilie 2019 se căsătoreau civil, iar azi deja nu mai formează un cuplu. Click! a aflat că Ioana şi Ilie Năstase şi-au spus adio.

El are la activ cinci mariaje, ea, două: unul care a durat 20 de ani, şi pe cel de un an, cu Ilie! Iată că deşi situaţia dintre ei era calmă, iar fostul tenisman i-a arătat aprecierea mutându-şi domiciliul în oraşul ei natal, în Constanţa, fix acum Ioana şi Ilie Năstase s-au despărţit. În loc să serbeze un an de căsnicie, pe 25 aprilie, ei au „sărbătorit” despărţirea: el s-a mutat în apartamentul de la Caelia (Mamaia), ea, în apartamentul dintr-un cartier rezidenţial din Nordul staţiunii Mamaia, scrie Click.  

loading...

Bruneta a ştiut să se eschiveze până acum şi a arătat că este fericită, însă în spatele zâmbetului afişat în imaginile publicate pe Facebook se ascundea multă durere. A preferat să tacă, pentru că are o mamă în vârstă, pe care vrea să o protejeze de astfel de răutăţi, dar şi un fiu care este şi tată, şi pe care nu vrea să îl dezamăgească.

Ioana s-a săturat de reproşuri şi de jigniri

Motivul divorţului nu ar fi adulterul, aşa cum toţi ar fi fost tentaţi să creadă, mai ales că Nasty are antecedente în acest domeniu, ci violenţa verbală! Surse din anturajul cuplului ne-au oferit declaraţii în exclusivitate. „Ioana şi Ilie nu mai sunt împreună. S-au despărţit de mai bine de două săptămâni. Ea locuieşte singură, în apartamentul ei, iar Ilie este la Caelia. Nu s-au mai înţeles deloc în ultima perioadă, deşi ea a tras foarte mult să salveze această căsnicie. I-a dat multe şanse lui Ilie, însă el nu şi-a schimbat comportamentul. Se pare că se certau foarte des, iar el era agresiv verbal. Reproşuri, jigniri. Probabil că se putea ajunge la situaţii mai grave, aşa că Ioana a decis să nu mai formeze un cuplu. Vorbeşte rar cu el, de 1 mai s-a văzut cu el, l-a invitat la masă, la părinţii ei, pentru că se simţea aiurea faţă de ei, dar şi de el, să îl lase singur în apartament. Nu mai sunt şanse de împăcare. Ioana e decisă să divorţeze”, au spus anumite persoane din apropierea lor, pentru Click! Dacă nu era pandemia de coronavirus, Ioana ar fi intentat deja divorţul, însă trebuie să mai aştepte puţin până se vor relaxa măsurile autorităţilor. 

Ilie, cinci neveste, Ioana un singur soţ

loading...

Ilie Năstase are 5 copii, din 3 căsnicii. Prima mare iubire a campionului mondial a fost Dominique Grazia, un manechin din Belgia foarte apreciat în acele timpuri, iar cu aceasta are o fiică Nathalie (43 de ani). În 1980 a divorţat de ea şi şi-a refăcut viaţa cu fotomodelul american Alexandra King, alături de care a înfiat un băiat, Nicholas (32 de ani) şi o fată, Charlotte (29 de ani). Mariajul nu a mers, au divorţat, apoi s-a căsătorit cu Amalia Teodosescu până în 2010, din mariajul lor rezultând două fete: Alessia (16 ani) şi Emma (13 ani).   

După Amalia a urmat Brigitte Sfăt, însă şi de aceasta Ilie a divorţat, după doar cinci ani de mariaj şi opt de relaţie. Ioana Simion este a cincea sa soţie. Bruneta, originară din Constanţa, a fost şi ea căsătorită timp de 20 de ani, iar din mariajul care s-a terminat în urmă cu patru ani, are un băiat.

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *