A stat o săptămână cu cadavrul mamei în casă, iar când polițiștii i-au bătut la ușă s-a spânzurat

Descoperire șocantă, vineri, în municipiul Mediaș. Cadavrul unei femei de 86 de ani, decedată de mai multe zile, a fost descoperit într-un apartament de pe strada Calafat, iar băiatul ei, de 67 de ani, s-a spânzurat după ce polițiștii i-au bătut la ușă.

Locatarii unui bloc de pe strada Calafat din municipiu au sunat, vineri, la Poliția Mediaș, fiind extrem de deranjați de mirosul greu din interiorul imobilului. De asemenea, oamenii din bloc le-au spus polițiștilor că nu își mai văzuseră o vecină de aproximativ o săptămână.

loading...

Până au ajuns pompierii și au reușit să spargă ușa, bărbatul s-a spânzurat în interiorul apartamentului. Când au reușit să intre în locuință, oamenii legii au avut parte de o imagine de coșmar: femeia era decedată, iar fiul ei era spânzurat într-una din încăperi.

La locul tragediei a ajuns o echipă complexă de cercetare din cadrul Poliției Mediaș care a demarat cercetările. De asemenea, a sosit și un medic legist, care nu a putut stabili cu exactitate cauza decesului femeii. Trupurile neînsuflețite ale femeii și băiatului ei au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cauzelor decesului.

Anchetatorii iau în calcul două ipoteze în acest moment. Fie bărbatul și-a ucis mama, fie femeia a murit din cauze naturale. Lucrătorii Biroului de Investigații Criminale Mediaș continuă cercetările în acest caz.

“Poliția Municipiului Mediaș efectuează cercetări în urma unui apel telefonic prin care un locatar sesiza că nu și-a mai văzut vecina de câteva zile iar din apartament se simte un miros puternic. La fața locului polițiștii au stat de vorba cu fiul acesteia, care le-a spus că mama sa lipsește, este plecată de acasă și a închis repede usa, refuzând sa mai deschidă. Întucat polițiștii au insistat să deschidă, mirosul suspect fiind puternic, au solicitat sprijin colegilor de la ISU Medias pentru a intra in imobil.

loading...

În momentul în care s-a pătruns in apartament, polițiștii au constatat ca barbatul (67 de ani) care le-a deschis inițial era decedat (prin spânzurare) iar mama acesteia (86 de ani), decedata.

La fata locului a fost solicitat și un medic legist. În acest moment cercetările sunt continuate de către polițiștii din Mediaș, urmând ca in funcție de rezultatul autopsiei privind cauza decesului sa fie stabilită și încadrarea juridică a faptei”, a spus Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *