Reacția lui Micutzu, după filmulețul în care Ciprian Marica a fost prins în „ofsaid” cu soția altuia: „Cât calm, bă băiatule”

Fostul fotbalist Ciprian Marica a revenit în atenția publicului, după ce în spațiul public a apărut o filmare cu el, într-o cameră de hotel, alături de soția altui bărbat. N-a trecut mult și reacțiile au început să curgă, una dintre ele venind chiar de la carismaticul Micutzu.

Scenele intime au avut loc într-un luxos hotel din Cluj-Napoca, vara trecută. Cei doi au fost prinși în fapt chiar de soțul femeii, care îi urmărea de mai multă vreme pe adulterini.

loading...

Imaginile apărute azi pe internet au stârnit mare vâlvă, mai multe persoane dându-și cu părerea despre situația incomodă în care a fost prezentat Ciprian Marica.

Și cunoscutul stand-uper Micutzu a reacționat la cele vizionate, comentariul său fiind apreciat de mii de oameni datorită stilului său caracteristic.

„Cât calm, bă băiatule. Eu mă enervez când îmi ia cineva un cartof din farfurie, d-apăi… când dă Marica gol.”, a scris Micutzu pe pagina personală de Facebook.

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *