Ce se întâmplă pe Autostrada Soarelui în plină pandemie de coronavirus? Anunțul Poliției Române, chiar înainte de 1 Mai!

Chiar dacă suntem în stare de urgență, cauzată de pandemia de coronavirus, mulți români se gândesc la ziua de 1 Mai și se pregătesc pentru sărbătoare.

Potrivit unui material realizat de Știrile PRO TV, românii au făcut deja comenzi de mici și de bere și vor petrece acasă, urmând ca pe 1 Mai oamenii legii să iasă în număr foarte mare pe străzi, pentru a se asigura că populația țării va respecta regulile impuse de către Guvern.

loading...

Mai mult decât atât, Poliția Română deja a postat pe rețelele de socializare fotografii de pe autostrăzi, afirmând că oamenii legii sunt la datori și că românii nu își pot face de cap de 1 Mai.

Iată mai jos mesajul postat de Poliția Română pe pagina oficială de Facebook a instituției:

„Fiind cu radarul pe Autostrada A2 aka Autostrada Soarelui, trafic minim, ceea ce înseamnă că oamenii respectă normele impuse privind circulația… și dintr-o dată, aparatul înregistrează 199 km/h, mai apoi 206 km/h și topul lor, 225 km/h.

Dacă autostrada este liberă, aceasta nu devine pistă de curse și astfel de fapte se taxează, după cum s-a întâmplat și cu cei enumerați mai sus.

loading...

Trafic lejer nu înseamnă că radarele sunt trase pe dreapta. De fapt sunt pe dreapta…dreapta drumului”

foto: Facebook Poliția Română

, ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *