Press "Enter" to skip to content

A fost descoperit animalul jumătate vită, jumătate pui din care se face şaorma amestecată

Ai cerut vreodată o şaorma mixtă, jumătate pui şi jumătate vită, la Socului sau la Dristor? Cu siguranţă! Dar te-ai întrebat ce animal e ăla, jumătate vită, jumătate pui? Recent, o echipă TNR a ajuns în ferma secretă de vaci bipede cu cioc, animalul crescut din cele mai vechi timpuri de popoarele din Orientul Mijlociu pentru carnea sa ambiguă.

“Vaca bipedă cu cioc e singurul animal care chiar ne dă nouă lapte, carne, brânză şi ouă”, explică Abdul Fattoush, crescător de vaci bipede cu cioc. “Fiind jumătate vacă, jumătate găină, carnea ei e în acelaşi timp albă şi roşie, grea şi uşoară, grasă şi slabă. Noi o folosim de ani de zile pentru şaorma amestecată.”

saorma_amestecata_vaca_gaina.jpg
loading...

“E complicat, pentru că vaca bipedă cu cioc trebuie hrănită şi cu fân, şi cu grăunţe. Iar atunci când se împerechează cu masculul ei, cocoşul cu coarne, sunt 50% şanse să nască un pui viu şi 50% să facă un ou.”

“Nu vă luaţi după greci, ăia sunt nişte descreieraţi. Au un fel de ferme secrete în creierii munţilor unde cresc nişte monstruozităţi, jumătate pui, jumătate porc, pe care le măcelăresc pentru gyrosul amestecat”, adaugă Fattoush. “‘Porci cu pene’, ce abominaţie. Numai când mă gândesc mi se face pielea jumătate de găină, jumătate de vită.”

loading...

One Comment

  1. George1000 George1000 January 25, 2020

    Atentie fake news. TNR e un site de pamflet. Stirea asta nu trebuia preluata ca stire reala. Voi sunteti intrregi la cap?” Se pare ca nu, Eu unul vas da afara javrelor. Nu sunteti deloc jurnaliasti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *