Press "Enter" to skip to content

Apelul lui Petre Daea: Aprovizionați populația cu produse românești direct de la micii fermieri!

Apel al fostului ministru al Agriculturii, Petre Daea, către actualul deţinător al portofoliului! Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Petre Daea îi solicită ministrului Adrian Oros să dea drumul aprovizionării populației cu produse agroalimentare ”cunoscute, controlate, transportate pe distanțe mici, cu manipulări reduse, respectându-se regulile de igienă și de siguranță alimentară”.

Iată mesajul ministrului Petre Daea:

”Dați drumul la Casa de Comerț Unirea, domnule ministru Oros!

Ați controlat 4 luni. Mai puteți controla, nu vă oprește nimeni!

Dar,

Aprovizionarea zilnică a populației, în mod organizat și continuu, cu produse agroalimentare cunoscute, controlate, transportate pe distanțe mici, cu manipulări reduse, respectându-se regulile de igienă și de siguranță alimentară, este necesară indiferent de sezon și perioadă – iar Casa de Comerț Unirea este un bun instrument pe care îl are țara pentru aprovizionarea populației cu produse românești.

Acum suntem și nu știm cât rămânem, într-o perioadă delicată, căreia, trebuie să îi facem față cu ce avem si cum putem.

Avem – Casa Română de Comerț Agroalimentar Unirea, societate comercială cu capital integral de stat, ce își desfășoară activitatea în baza principiilor economiei de piață, care poate lua produsele de la micii fermieri.

Putem – realiza producții în România pentru a asigura hrana populației. Avem unde și cu cine. Important este să le valorificam organizat în folosul producătorului, consumatorului și statului român.

Cunosc bine ce înseamnă colaborarea, știu cât de importantă, necesară și utilă este, mai ales in asemenea împrejurări”.

loading...

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *