Press "Enter" to skip to content

Apelul unui fermier: Copiii îngrijiți de preotul din Valea Plopului au nevoie de alimente!

Apel pentru sprijinirea unei comunități cu sute de copilași care au nevoie de mâncare! Într-o perioadă în care la televizor se difuzează imagini în care unii români își umplu coșurile până la refuz, în județul Prahova, la Valea Plopului, alimentele lipsesc! Fermierul Ștefan Muscă din județul Giurgiu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care cere sprijinul colegilor din agricultură pentru ajutorarea copiilor îngrijiți de preotul comunității prahovene și de câteva familii.

”Dragii mei români, în jur de ora 14.00 am primit un telefon de la un prieten fermier, un om cu suflet mare, în care îmi cere ajutorul spunandu-mi că la Valea Plopilor, în județul Prahova, sunt în dificultate 800 de copii care sunt îngrijiți de un preot și de unele familii sărace, nu au ce să mai mănânce. Avem nevoie de donații de la români cu suflet mare numai în alimente. Eu mâine voi pleca spre această destinație”, a scris fermierul Ștefan Muscă pe Facebook.

În Valea Plopului, preotul Nicolae Tănase a reușit ca prin intermediul Asociației Pro Vita pentru născuţi şi nenăscuţi, să ridice o adevărată tabără unde primesc sprijin și adăpost sute de persoane, cei mai mulți fiind copii.

Cei care pot să ajute cu alimente comunitatea și mai ales copiii din Valea Plopului pot lua legătura direct cu u Asociația Pro Vita (tel. 0746.014.605 sau 0745.223.663) sau pot suna la Agrointeligența – 0729.729.075, sau să ne dea e-mail la redactia@agrointel.ro pentru a facilita comunicarea.

loading...

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *