Press "Enter" to skip to content

Auchan dă câte 1.000 de euro pentru fiecare angajat. Gestul care ar trebui urmat de fiecare angajator

Pe fondul crizei în care suntem, Auchan a anunțat un plan ambițios de sprijin pentru angajați. Le va da un bonus de 1.000 euro. Și vorbim de peste 65.000 de angajați.

Auchan susține că a făcut acest pas în semn de recunoștință pentru angajamentul lor excepţional în criza medicală. „Toţi angajaţii din magazine, depozite, transport, servicii de livrare la domiciliu şi comerţ online vor primi această sumă”, a transmis Auchan. Măsura a fost luată la sugestia ministrului francez al Economiei Bruno Le Maire și se aplică celor peste 65.000 de angajați din Franța.

Decizia Auchan de a acorda prime angajaţilor vine la îndemnul guvernului francez. E corelată cu o măsură instituită după protestele masive ale „vestelor galbene”. Prevede ca marile companii să împartă profiturile record cu angajaţii.

Statul francez le-a atras atenţia în special companiilor a căror angajaţi continuă să lucreze în acestă perioadă să plătească astfel de bonusuri. Au timp până la 30 iunie să plătească aceste bonusuri către angajaţi. Nu se aplică taxe și impozite, dacă sunt până la 1.000 de euro.

loading...

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *