Press "Enter" to skip to content

Azi pe bulevard, aproape de Piața Universității, o lumânare roșie pâlpâia la picioarele unei cruci reci și negre, de fier.

EUmerglavot #EInuaumuritdegeaba

Azi pe bulevard, aproape de Piața Universității, o lumânare roșie pâlpâia la picioarele unei cruci reci și negre, de fier. Trec de ea, ajung până la Dalles și mă întorc la cruce. Nu știu ce m-a întors din drum, am trecut de sute de ori pe acolo. Un fulger m-a săgetat când am ridicat ochii și am citit plăcuța albă, de marmură, pironită pentru vecie în zidurile vechi. În acel loc a murit nevinovat MIHAI GITLAN, #prima #victimă a #Revoluției din 1989. Alături de el, alte zeci de suflete tinere au pierit pe nedrept în șuier de gloanțe în doar câteva zile. Și-au dat ultima suflare sperând că #NOI, românii de #AZI, vom trăi #LIBERI, vom scăpa de comunism.

Peste 1 lună, vor fi 30 de ani de când sângele acelor tineri a scris în țărâna României #LIBERTATE, #DEMOCRAȚIE, #DREPTURI. 30!!! 💔💔💔

Dar, oare, noi vrem să scăpăm de comunism? De umilințe, dictatură, îngrădirea drepturilor, batjocura celor ce ne conduc? Uitându-mă la România ultimilor ani, văd un regres. Uitându-mă la cei ce ne conduc, mi-e silă. Uitându-mă la cei +2 milioane de români care și-au dat votul pentru ca o mediocritate care nu e capabilă să citească corect de pe foi să ajungă să ne conducă, îmi vine să urlu! 🤬🤬🤬

Voi merge în 24 nov. la vot, chiar dacă trebuie să aleg răul cel mai mic. NU POT lăsa “proasta satului” în fruntea statului! Mi-e rușine de mine să nu merg! Niște tineri au murit că EU să am #DREPT de #VOT și să păstrez țara în democrație! Mergeți și voi la vot! Hai să scăpăm de PSD, comunismul mascat!

loading...

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *