Press "Enter" to skip to content

Conform site-ului World Health Organisation (WHO), până în 2030, este programată vaccinarea obligatorie la nivel global.

“Analizând informații din surse oficiale, am trasat un posibil scenariu pentru zilele următoare, în plan local și global, legat de starea de alertă cauzată de CID-19 versus vaccinarea obligatorie. Vi-l prezentăm mai jos cu rugămintea de a nu-l considera neaparat prognoza certă a unui flux de evenimente iminente dar și cu rugămintea de vă menține calmul în perioada următoare și de a nu cădea în capcana manipulărilor globale și naționale din partea presei & massmediei, odată cu măsurile de austeritate care s-ar putea impune în contextul actual. Să începem cu începutul:

 1. Conform site-ului World Health Organisation (WHO), până în 2030, este programată vaccinarea obligatorie la nivel global.
  Sursă oficială – https://tinyurl.com/yx5zxnwf
 2. Este posibil ca, în jurul datei de 16.03.2020, Organizația Mondială de Sănătate (OMS) să declare pandemie. De ce?
  În 2017, Banca Mondială în acord cu OMS a lansat o obligațiune de 500 milioane de euro pentru pandemii, cu scadență chiar pe 15.03.2020. Așa cum se poate afla din sursele prezentate mai jos, pe 15.03.2020 este scadența la titlurile financiare în sănătate, mai exact pandemii. Nu le vor încasa țările cu epidemii dar investitorii vor recupera sumele investite + profit.
  Sursă oficială 1 – https://tinyurl.com/rr43o2n
  Sursă oficială 2 – https://tinyurl.com/quxnc6t
 3. Cu toate că nu exista preconizarea unei necesitatăți, în octombrie 2018, a fost aprobat ghidul procedural oficial, în cazul unei pandemii.
  Sursă oficială – https://tinyurl.com/ronhxcn
 4. În octombrie 2019, Centrul Johns Hopkins pentru Siguranța Sănătății împreună cu Fundația Bill and Melinda Gates, cu toate că nu exista nicio amenințare de pericol pandemic, au organizat și găzduit așa numitul “Event 201” – un exercițiu de simulare a unei pandemii de grad înalt.
  Sursă oficială – https://tinyurl.com/vfhkovk

Să fi știut Banca Mondială, OMS, Centrul Johns Hopkins pentru Siguranța Sănătății și Fundația Bill and Melinda Gates ce se va întâmpla la începutul anului 2020? Concluziile le trageți singuri.

Zilnic, observăm în plan mondial și local, cum se instalează, în mod nejustificat, psihoza amenințării coronavirusului și, odată cu asta, crește riscul impunerii măsurilor de austeritate care ar permite deprivarea oamenilor de absolut toate drepturile, supunerea lor forțată la orice acțiune de supraveghere & control și obligativitatea de a accepta și executa orice ordin, oricât de abuziv, în numele siguranței naționale și globale.

În tot acest context explicat mai sus, în preajma datei de 17.03.2020, România ar putea vota obligativitatea v***inării.

Sub pretextul siguranței și al presupusului pericol generat de această stare de urgență, politicienii nu ar risca să fie taxați la alegeri și nu ar întâmpina o rezistență masivă din partea societății civile deoarece, se presupune, că ar fi obligați să o facă sub presiunea pandemiei declarate oficial de OMS.
Toate informațiile de mai sus sunt conectate în baza informațiilor din surse oficiale publice, citate punctual, și nu derivă dintr-un scenariu aferent unui website de tipul „teoria conspirației”.

Nu susținem că această prognoză este una certă dar vă sfătuim să luați în calcul și informațiile prezentate în acest articol înainte de a cădea pradă manipulării globale și a stării de panică legată de acest virus.
De asemenea, vă rugăm să distribuiți acest material și să vă informați familia și apropiații cu privire la aceste posibile circumstanțe viitoare.

În încheiere, reiterăm recomandarea de a vă menține calmul, luciditatea, echilibrul și curajul și de a nu ceda psihic în fața presiunii constante prezentă pe toate canalele de comunicare și nici în fața eventualelor măsuri care ar putea fi luate în perioada imediat următoare.

Noi monitorizăm tot ceea ce se întâmplă în limita disponibilității informațiilor și vă vom ține la curent cu evoluția lucrurilor. Suntem pregătiți de prezentarea transparentă a eventualelor voturi pe legea v***inării obligatorii, precum și de expunerea poziției celor care ar putea vota acest proiect de lege, de campanii de informare în spațiul online și fizic, de acțiuni civice și juridice.

❗ #SHARE Distribuiți cât mai mult acest material și continuați să semnați petiția pentru stoparea legii v***inării obligatorii. O vom depune din nou cu și mai multe semnături.
👉 https://tinyurl.com/ufkwnx6″

loading...

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *