Press "Enter" to skip to content

Cui îi folosește epidemia de Coronavirus și panica? Lui BIG BROTHER. Iată ce câștigă:

De multă vreme, crizele globale sunt folosite de marii actori ai globalismului pentru a mai restrânge un pic din drepturile și libertățile individului, pentru a pune mâna pe alte resurse care nu li se cuvin. De aceea, ori de câte ori apare o criză globală trebuie să ne întrebăm dacă nu cumva ea a fost provocată intenționat!

În cazul Coronavirusului, nu știm dacă este o epidemie provocată intenționat, dar nici nu putem exclude acest lucru. Cinismul celor care trag sforile la nivel global este nelimitat. Indiferent, însă, de acest lucru, criza Coronavirusului este o oportunitate majoră pentru ca așa-zisa Nouă Ordine Mondială să facă un pas înainte cu controlul global, pe cel puțin două direcții: scoaterea banilor cash din circulație și introducerea dictaturii medicale; desigur, în anumite etape, nu peste noapte. Și să le luăm pe rând:

1.Scoaterea banilor cash din circulație

Așa după cum ați auzit în repetate rânduri, de când cu nebunia epidemiei din aceste zile, mai multe țări vorbesc despre dezinfectarea banilor cash, considerați un factor important de transmitere a virusului, dublată de recomandarea folosirii cardului pentru orice plăți, ca metodă de prevenire a infectării cu Coronavirus. Și totul ne apare rațional și de bun simț.

Doar că marile bănci, marii finanțiști și guvernele care le fac jocul visează de mult la eliminarea banilor cash, pentru a putea controla electronic orice tranzacție a persoanelor fizice și a societăților comerciale.

Profitând de panica creată de Coronavirus, panică întreținută de mass-media, populația planetei va fi programată mental să considere banii lichizi un pericol pentru sănătate și să accepte mai ușor renunțarea la aceștia și trecerea cu totul la varianta banilor electronici.

Iar o astfel de situație devine extrem de periculoasă. Imaginați-vă că din acel moment, orice leu, dolar sau euro pe care îl aveți va fi monitorizat, că nu veți putea face nicio mișcare financiară, cât de mică (nici bacșișul de la frizerie sau restaurant), fără ca ochiul statului să nu o observe și să nu o înregistreze. Și dacă pentru omul simplu acest lucru nu este neapărat o problemă de viață și de moarte, pentru cei care mai au curajul să se opună unui sistem abuziv, este sfârșitul oricărei rezistențe deoarece statul va avea un mijloc perfect de control al circulației banilor, de blocare a activității financiare sau chiar de jefuire a rezervelor financiare ale oricărui opozant politic.

Urmăriți ce se va petrece în timpul și după această epidemie de Coronavirus și veți vedea că băieții de la Big Brother vor trece la treabă, iar naivul majoritar va accepta fără rezerve diminuarea activității financiare cu bani lichizi sau chiar renunțarea la aceasta.

loading...

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *