Press "Enter" to skip to content

DE CÂȚI BANI AVEȚI NEVOIE VOI, SPECULANȚILOR?!

CERE URGENT GUVERNULUI PLAFONAREA PREȚURILOR LA ALIMENTE! Europarlamentarul Carmen Avram (S&D) CERE URGENT Guvernului plafonarea prețurilor la alimente pentru că speculanți vor să se îmbogățească din necazul care a lovit România.

Iar încearcă unii să se îmbogățească pe drama unei țări întregi. De câți bani aveți nevoie, speculanților, ca să fiți voi fericiți la vremuri de mare necaz pentru toți ceilalți? Cer Guvernului României să plafoneze urgent prețurile la alimentele de bază! Repet: urgent! Aş fi cerut “de îndată”, dar se pare că sintagma asta nu are acelaşi înțeles pentru toată lumea… A postat, ASTĂZI, 18 martie 2020, europarlamentarul Carmen Avram pe pagina sa oficială Facebook.

avram-alimente_b
loading...

Tot astăzi, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) propune, pe o perioadă determinată, plafonarea prețurilor produselor de strictă necesitate care fac parte din coșul minim de consum lunar – așa cum este el definit de lege – , în scopul protejării cetățenilor în fața unor posibile creșteri bruște și substanțiale de prețuri. VEZI DETALII AICI: INTERVENȚIE ÎMPOTRIVA SPECULEI CU ALIMENTE!

loading...

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *