Press "Enter" to skip to content

Declaratie din Diaspora!

Ăștia, consumatorii de vise catre psd

Ăștia, consumatorii de vise

 " Ăștia" din diaspora au început de " ieri" să voteze. "Astia" din Londra, Roma, Paris, Bruxelles, Mogadishu, Antanananarivo, din Iad sau Rai, nu vor vota "cu inima", cu ventriculul stâng, cu atriul stâng (cu stânga πsedistă😁), vor vota cu creierul, cu cerebelul, cu lobul frontal, occipital, sau temporal. Doamna Dăncilă, am încercat să vă iau apărarea, s-o dau cotită, să merg în zigzag spre DEX. "Ăștia" este un pronume demonstrativ popular și familial:

“Tot ochii ăștia amândoi,
Așa frumosi, asa senini,
Să mi-i aduci tu înapoi…” 😁
Puteați să spuneți că diaspora este familia dumneavoastră, că ați facilitat votul, astfel încât să poată vota trei zile și prin corespondență, că iubiți diaspora așa cum îl iubiți pe Cristinel (doar v-a dăruit un ceas de 20000 de €).
Dar, în studioul Antenei 3, ați colorat în roșu πSD declarația. “L-am citat pe Klaus Johannis care a folosit termenul” ăștia” făcând referire la diaspora. Dacă s-a înțeles greșit, îmi cer scuze.” Eu vă scuz, dar ăștia nu!
A ieșit nervoasă din studiou, s-a urcat în mașină și a găsit un sens giratoriu. Și tot se învârtea, se învârtea, încercând să afle lungimea sensului giratoriu. Un agent de circulație o oprește policos și îi spune cu un zâmbet ironic: “Dacă aflați lungimea, eu vă destăinui raza.”😁 “Dar tu poți să-mi spui cu cât va crește volumul sferei de influență a Germaniei în România? Poți să-mi spui cu cât va crește aria de influență a licuricilor🤔? Îți dau formula.” “Doamnă Dăncilă, sunt bugetar, părinții mei au pensii speciale, preotul în biserică ne-a îndemnat să votăm cu dumneavoastră și de la primarul din Buciumi de roșu băcăuan (acolo m-am născut) am primit o scrisoare. Să v-o citesc.” Duminică 24 noiembrie avem turul II. Dacă vreți binele comunei, vă rog să vă implicați, să vorbiți cu rudele, cu vecinii să veniți la vot și să votați πSD. Așa cum vă veți implica (implica o veni din italiană, de la impiccarsi, a se spânzura?) d-voastră tot cu același procent ma voi implica și eu să duc la capăt proiectele.”…”Vino să te pup, make a photo?”😜
Bă “astia” din diaspora, să știți că de câte ori plouă, un Bădălău (mârlan πSD) se pișă pe voi.

#cetateanulturmentat

loading...

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *