Press "Enter" to skip to content

Declaratie Sorin Ovidiu Vantu:Fără tâmpiți în funcții publice!

Fără tâmpiți în funcții publice!

Peste o lună se fac exact 30 de ani de revoluție. În tot timpul ăsta, cu 3 sau 4 excepții, clasa politică a reușit o contraperformanță inimaginabilă – a reușit să distrugă o țară întreagă, începând cu partea spirituală și terminând cu partea materială. Prin alegerile de anul acesta s-a ajuns pe cea mai de jos treaptă a calității clasei politice – doi candidați care au ajuns în finala pentru prezidențiale, fără nici cea mai vagă idee de reconstrucție, fără nicio calitate intelectuală care să merite a fi semnalată, fără nicio realizare pe perioada cât au ocupat cele mai înalte funcții în stat. Doi nevolnici care se bat doar de dragul puterii și al confortului propriu.

N-am niciun chef ca prin votul meu să le ofer așa ceva, n-am niciun chef să validez prin votul meu prostia si trădarea cocoțate în fruntea țării căreia îi aparțin, n-am niciun chef să votez un profesoraș gimnazial de fizică a cărui viteză de gândire este mai mică sau cel mult egală cu viteza de deplasare a căruciorului în care temporar mă aflu sau cu o mamaie care nu adăpostește nimic sub flamboaianta-i coafură a mahalalelor micilor târguri de provincie.

Îmi doresc din tot sufletul, generație, ca la toate celelalte alegeri să-ți fixezi ca reper un slogan perfect opozabil actualei clase poltiice – FĂRĂ TÂMPIȚI ÎN FUNCȚII PUBLICE!

P.S. Am văzut un țiriplici care a afirmat la o întrunire electorală că Iohannis are destinul pe care Dumnezeu i l-a scris.

Generație, ticăloșii fetizi de genul boului ăluia au făcut posibilă instalarea cultului personalității în epoca Ceaușescu. Oare cine merită flegma cea mai groasă – boul care a zis-o sau cel care a acceptat-o cu un rânjet satisfăcut, în locul unei reacții de bun-simț?

Sursa:facebook @sorin ovidiu vantu

loading...

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *