Press "Enter" to skip to content

DISTRIBUITI!Notificarea de urgență a Ministerului Sănătății către public potrivit căreia de această dată focarul de gripă Coronavirus este foarte grav și fatal.

Notificarea de urgență a Ministerului Sănătății către public potrivit căreia de această dată focarul de gripă Coronavirus este foarte grav și fatal. Nu mai există leacuri odată ce sunteți infectat.
Răspândirea sa din China în diferite țări

Metoda de prevenire este să vă mențineți gâtul umed, nu lăsați gâtul să se usuce. Astfel, nu vă țineți setea, deoarece odată ce membrana din gât vă va fi uscată, virusul vă va invada în corp în decurs de 10 minute.
Bea 50-80cc apă caldă, 30-50cc pentru copii, în funcție de vârstă. De fiecare dată când simți că gâtul este uscat, nu așteptați, țineți apa în mână. Nu bea mult odată, deoarece nu ajută, ci continuă să mențineți gâtul umed.
Până la sfârșitul lunii martie 2020, nu mergeți în locuri aglomerate, purtați măști, după cum este necesar, în special în tren sau în transportul public Evitați mâncarea prăjită sau picantă și încărcați vitamina C.
Simptomele / descrierea sunt

  1. febră mare repetată
  2. tuse prelungită după febră
  3. Copiii sunt predispuși
  4. Adulții se simt de obicei neliniștiti, dureri de cap și în principal legate de căi respiratorii
  5. extrem de contagios🚨 Pls împărtășiți dacă vă pasă de viața umană! 🙏
loading...

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *