Press "Enter" to skip to content

După 25 de ani de baronat în Vrancea, Oprișan se ascunde în Senat! PSD-istul vrea imunitate ca să scape de DNA

În aceste zile sunt mari mișcări de trupe în PSD. Amenințarea alegerilor anticipate, dar și apropierea alegerilor locale a făcut ca mai mulți lideri ai partidului să-și pună în aplicare planurile de viitor.

Liderii PSD vor să-și asigure că vor găsi un loc călduț în viitorul parlament sau, măcar, în administrația locală. După ultimele sondaje de opini, jumătate dintre parlamentarii PSD își vor pierde locul în cazul unui scrutin aticipat.

Marian Oprișan a anunțat, consform unor surse din interiorul formațiunii, că a decis să candideze pentru un loc în Senatul României. Marian Oprișan este cel mai vechi baron PSD. Acesta este președinte al Consiliului Județean Vrancea de aproape un sfert de secol, din 1996.ADVERTISING

Marian Oprișan urmărește să obțină un loc de parlamentar ca să devină imun în cazul unor anchete anticorupție. Acesta a fost cercetat în mai multe rânduri de procurori, dar nu are nicio condamnare.

Baronul de Vrancea este multimilionar în euro, averea sa fiind făcută, în principal, din deturnarea de fonduri publice de-a lungul anilor, mai multe investigații jurnalistice au descris caracatița controlată de politician.

loading...

Faptul că niciun reprezentant al autorităților judiciare nu a reușit să descâlcească ițele corupției cronice din județul Vrancea reprezintă o pată pe obrazul sistemului de justiție din România.

La jumătatea acestui an, Oprișan a fost filmat când negocia achiziția unui bolid de lux. El a spsu la acea vreme că are banii de la mama lui.

Mai mulți parlamentari PSD care știu că nu-și vor găsi loc pe listă caută, în aceste zile să vadă dacă pot candida în alegerile locale pentru a prinde o poziție de primar.

De asemenea, conform unor surse, unii PSD-iști negociază cu reprezentanții PNL votul pentru declanșarea alegerilor anticipate în schimbul susținerii în alegerile locale.
loading...

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *