Press "Enter" to skip to content

Fiul nerușinatului Meleșcanu va fi revocat astăzi din funcția de consul la Strasbourg. Urmează nevasta și nora

Sorin Adrian Pîrvulescu este băiatul Vioricăi Meleșcanu, a doua soție a fosilei comuniste. Fără pic de rușine, Meleșcanu și-a băgat nevasta, pe fiul și pe nora acesteia să încaseze bani fumoși de la stat. Sorin Adrian Pîrvulescu a lucrat ca expert juridic la Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații de unde a trecut la Senatul României ca șef peste Biroul de Proceduri Achiziții Publice. Nevastă-sa, Camelia Oana Pîrvulescu, a lucrat ca director adjunct la firma Pintexim SRL, de unde a ajuns șef serviciu în Senatul României. Pe 30 mai 2013, Pîrvulescu a fost detașat la Ministerul Afacerilor Externe, condus în aceea perioadă de ministrul Titus Corlățean și a fost trimis consul la Consulatul României de la Cahul, Reublica Moldova, apoi consul în Luxemburg și la Strasbourg.

Nevasta lui Meleșcanu, pensionară, se cam plictisea acasă și cum neamurile nesimțiților sunt de neînlocuit, în 2013, Vosganian a numit-o pe Viki Viorica Meleșcanu în funcția de administrator special al companiei Avioane Craiova SA. Începând cu aprilie 2015, Vorica apare ca expert la Ministerul Economiei și administrator special la Avioane Craiova.

Guvernul României a făcut publice proiectele de acte normative ce vor fi incluse în ședința din cursul zilei de joi, 23 ianuarie. Printre acestea se află un proiect de Hotărâre de Guvern în care se solicită abrogarea art. 3 din Hotărârea Guvernului nr.454/2018 privind rechemarea şi numirea unui consul general. Este vorba despre încetarea mandatului de șef al Consulatului General al României la Strasbourg. Consul general este Sorin Adrian Pîrvulescu.

Foto: Kanal D

loading...

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *