Press "Enter" to skip to content

Hotul L-A Atacat, I-A Furat Tot Ce Avea Mai De Pret. In Portofel A Vazut Un Detaliu Care L-A Facut Sa Fuga La Politie Si Sa Spuna Ca E O Mizerie De Om. Uite Ce A Gasit…

Connor Dawes are doar 19 ani si intr-o zi pierdea timpul cu un prieten pe strazi atunci cand a vazut un barbat care mergea singur.

Era destul de tarziu, asa ca nu erau foarte multi oameni in jur, iar Connor a decis sa riste.

L-a urmarit pe acel om timp de 5 minute, iar in momentul in care a intrat pe o alee pustie l-a lovit, acesta a cazut la pamant, si, intr-o fractiune de cateva secunde i-a luat haina, telefonul, portofelul, dupa care a fugit.
Mai tarziu Connor s-a oprit pentru a-si verifica prada din seara aceea, asa ca s-a uitat in portofelul omului si i-a gasit actele care aratau ca acesta avea o forma usora de autism.

Adolescentul s-a simtit foarte vinovat si s-a predat la politie. Mai mult, el chiar a spus unui politist ca este ,,o mizerie” si ca, pentru ce a facut, merita sa fie infunde puscaria.

Desi judecatorul a fost impresionat de faptul ca baiatul a facut in cele din urma ce era corect, Connor a fost oricum pedepsit pentru ce i-a facut victimei, omul suferise o taietura la ochi si, avand in vedere si boala lui, era foarte marcat de ceea ce patise.

Iata ce a spus judecatorul cand si-a anuntat sentinta: ,,Poate ca nu stiai ca acest tanar are Sindromul Asperger, dar stiai ca era vulnerabil fiindca era singur noaptea pe strada. Acesta este un tanar pentru care viata nu a fost foarte usoara, si pentru el ceea ce ai facut a fost dureros, si va continua sa fie dureros pentru o buna bucata de vreme de acum inainte.”
Judecatorul spera ca faptul ca Connor a fost pedepsit sa ii faca pe alti tineri sa renunte la astfel de infractiuni.

loading...

One Comment

  1. RADU RADU January 24, 2020

    ACESTI OAMENI SUNT CAPITALISTI BUGETARI NU CAPITALISTI DINTR-O MUNCA PRODUCTIVA CI PROHIBITA CA AU OCUPAT FUNCTII DIN CARE AU GANDIT CUM SA LIE FIE LOR MAI BINE . NU SUNT DECAT CU INTERESE MESCHINE NICIDECUM PENTRU BINELE BTUTUROR BROMANILOR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *