Press "Enter" to skip to content

Mel Gibson: ELITELE DE LA HOLLYWOOD UCID COPII NEVINOVAȚI ŞI BEAU SÂNGELE LOR | Hollywood-ul este un lanț de pedofili instituționalizat

ELITELE DE LA HOLLYWOOD UCID COPII NEVINOVAȚI ŞI BEAU SÂNGELE LOR

Actorul de film dezvăluie pedofilia din industria divertismentului.
Mel Gibson dezvăluie fața reală din spatele lanțului pedofil elitist al lui Hollywood ului.

Într-o expoziție șocantă, starul de film Mel Gibson a publicat epidemia de “paraziți”, “controlul de la Hollywood” implicat în sacrificii și pedofilie la copii.

The Star Weapon Lethal a spus că fiecare studio din Hollywood este cumpărat și plătit cu sângele copiilor nevinovați, adăugând că cea mai valoroasă monedă este sângele copiilor.

În timp ce s-a înscris la Londra (Anglia), rolul său final în casa lui Daddy, Gibson a descris elitele industriei de divertisment ca fiind “un dușman al omenirii”, sacrificând sângele copiilor nevinovați.

El a spus că personalitățile-cheie din filmul cinematografic devin extaziati de a distruge sanctuarul copiilor, în timp ce trăiesc pentru a rupe orice tabu dat de Dumnezeu pe care oamenii îl cunosc.

Distrugerea vieții oamenilor este doar un joc pentru ei – cu cât mai multă durere pot provoca, cu atât mai bine va fi fiorul.
Copiii sunt mâncare.
Ei se bucură de durere și de anxietate, iar cu cât sunt mai mici copiii, cu atât mai bine.
Acești oameni (evrei) urmează propria lor religie (Talmud) și o folosesc pentru îndrumarea morală.

Nu sunt învățăturile religioase despre care ați auzit vreodată.
Ei fac ritualuri sacre care sunt bolnave și în totalitate în contradicție cu structura morală care unește majoritatea americanilor patrioți.

Cel mai rau: este un secret la Hollywood si toata lumea o vrea.

Mel Gibson a apărut în emisiunea britanică BBC de vineri, “The Graham Norton Show”. Actorul veteran a răspuns întrebărilor oaspeților șocați, în spatele scenei verzi, după apariția sa, cu privire la adevărata natură a elitelor de la Hollywood.

El a spus că a fost inclus în lista neagră în 2006 de către oligarhii de control ai Hollywood-ului pentru a-și exprima părerea despre industrie, care s-a contrazis cu agenda sa liberală.
El a spus că de atunci lucrează “în afara sistemului”, oferindu-i o nouă perspectivă.

El a spus:

“E greu de înțeles, știu, și îmi pare rău că eu sunt cel care îți sparge inima, dar Hollywood-ul este un lanț pedofil instituționalizat.
Ei folosesc și abuzează copiii pentru credințele lor spirituale bolnave, dacă pot spune asta.
Nu prea înțeleg eu însumi, dar ei culeg acești copii pentru energia lor și sărbătoresc sângele lor.
Nici ei nu au milă, ei sperie oameni înainte să-i sacrifice.
Cu cât copilul este mai nevinovat, cu atât mai îngrozitor sunt copiii și cu cât JENE se înmulțește mai mult, a spus steaua Braveheart.
Ce înseamnă asta?
Ei nu fac asta ca un fel de expresie artistică:
Ei recoltează sângele copiilor și mănâncă carnea lor pentru că ei cred că le dă un fel de “forță de viață”.
Dacă copilul suferă din punct de vedere mental și fizic în timp ce acesta moare, atunci îi dă acelei forțe suplimentare de viață JEN.
Nu înțeleg de ce fac asta, dar ei o fac.
Cei mai mulți dintre noi au o busolă morală care ne călăuzește prin viață, bine.
Acești oameni nu au asta, sau dacă au, ii indică în direcția opusă.”

loading...

Gibson, care a lucrat în interiorul și în afara regimului de la Hollywood în ultimii 30 de ani, declară că ierarhia industriei trăiește abuz, durere, tortură, stres și suferință.

Potrivit lui Gibson, dorința de a comite astfel de abuzuri nu este limitată la elita, dar, de asemenea, cei care sunt în vârful lanțului trofic, își pot permite un astfel de „lux“, „în ciuda faptului că un“ obiectiv pentru cei mai mulți oameni în industrie “este.

Hollywoodul este saturat de sânge de la copii nevinovați.
Referințele la pedofilie și canibalism au fost întotdeauna acolo, ci criptice sau simbolice de ani de zile.
M-am familiarizat cu aceste practici la începutul anilor 2000 și am fost amenințat cu consecințe grave dacă am spus vreodată ceva.
Și nu înseamnă doar cariera mea, vreau să spun, viața mea a fost amenințată, viața familiei mele era în pericol.
Tot ce pot vorbi este că acești oameni, acești directori ai industriei, sunt toți morți acum.
Ei văd sângele unui copil abuzat sexual ca premiu final și spun că este foarte îmbogățit.
Bebelușii sunt ca o “monedă premium” și dețin o valoare mai mare a tot ceea ce vă puteți imagina: diamante, caviar de droguri, așa spui.
Ei literalmente tratează acești copii ca o monedă pentru favoruri, filmări, mită … ”
Potrivit lui Gibson, această perversiune nu este doar cel mai recent moft, dar, de asemenea, o cultură adânc înrădăcinate la Hollywood pentru generații și este popular cu atât bărbați și femei. “Nu este nimic nou și are loc înainte ca Hollywoodul să fie fondat vreodată”.

Pe măsură ce explorați acest fenomen, JENE se va ascunde în umbra oricărei ere întunecate din istorie. “Aceste practici oculte întunecate, multidimensionale au fost folosite în societăți secrete de sute de ani. “Hollywoodul este folosit pentru programarea socială și controlul minții, iar mesajul său este proiectat în psihicul poporului american …”

de oameni de pretutindeni. ”

loading...

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *