Press "Enter" to skip to content

NAȘA LUI FIREA, 4.400 DE EURO LUNAR DE LA PRIMĂRIA CAPITALEI. TRĂIESC REGEȘTE DIN SALARII PUBLICE PLĂTITE DE COMPANIILE MUNICIPALE.

Primarul Gabriela Firea a reușit performanța de a duce Bucureștiul înapoi cu 30 ani: cartiere întregi sunt lipsite de apă caldă și de căldură cu săptămânile.

Mai mult, Capitala riscă să intre în faliment, după ce municipalitatea a decis să pompeze anual câteva sute de milioane de lei în cele 22 de companii înființate ilegal.

În toate aceste companii ale PMB au fost plantați pe un loc călduț, dar mai ales pe salarii mari, finii, vecinii și prietenii primarului Firea.

Nu au fost uitați nici subordonații soțului ei de la primăria Voluntari, angajați pe salarii de 2-3.000 de euro.

Acestora li se adaugă rudele și odrasele membrilor de partid de la PSD, ALDE și PMP, care-i asigură majoritatea confortabilă în Consiliul General.

Toate aceste companii ilegale se află sub controlul controversatului Marius Manolache, fost deputat și fin al fostului premier Victor Ponta.

VECINUL CORBU, FOST LA PDL

Vecinul cuplului de edili Firea – Pandele din Voluntari, Adrian Corbu, este ginerele lui Mircia Muntean, fostul primar liberal al orașului Deva.

Tânărul Corbu a intrat în câmpul muncii ca ofițer operațional la o companie de credite, apoi a fost angajat la Centrofarm, unde se ocupa de găsirea unor noi spații comerciale pentru dezvoltarea lanțului farmaceutic.

În paralel, a cochetat și cu politica, iar, în 2009, era considerat o speranță a tinerilor din PDL. În același an a fost angajat ca asistent la cabinetul secretarului de stat din Ministerului Transporturilor de atunci, Marin Anton.

MODĂ Iuliana Hodos (foto jos), fost model într-un concurs televizat organizat de către Cătălin Botezatu (foto sus), este noua stea administrativă a PMB

loading...

Ulterior, a devenit consilierul personal al liberalului Anton. Din această postură, a ajuns membru în Consiliile de Administrație ale Companiei Naționale de Aeroporturi și Autorității Navale Române. A prins un loc și la Aeroportul Timișoara.

Din 2011, s-a transferat în slujba președintelui Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, care l-a numit consilier personal și șef al departamentului economic-administrativ al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară București – Ilfov.

De la Petrache, Corbu a trecut la Ministerul Dezvoltării, pe postul de director de cabinet al secretarului de stat Constantin Marius Banu.

Acesta din urmă a fost trimis anul trecut în judecată de DNA, fiind acuzat că, în perioada în care a fost membru al directoratului Exim Asig, asigurătorul controlat de banca de stat Eximbank, a folosit în mod ilegal suma de 165.704 de lei, provenită din fondurile companiei.

De la Dezvoltare, Adrian Corbu a ajuns director general adjunct al companiei SMART SA, filiala de mentenanță și servicii a companiei de stat Transelectrica.

loading...

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *