Press "Enter" to skip to content

Primarii au luat Decizia. Poliția Locală se va Desființa. Încă un municipiu îi pune pe liber pe comunitari

Primarii sunt tot mai nemulțumiți de activitatea pe care o desfășoară Poliția Locală și se gândesc serios să-i pună pe liber pe comunitari.

Concret, și primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, este nemulţumit de activitatea poliţiştilor locali, care nu fac deloc activităţi de prevenire în rândul cetăţenilor şi sunt preocupaţi doar să dea amenzi.

Acesta a avertizat că ar putea desfiinţa Poliţia Locală, dacă lucrurile în activitatea acestei instituţii nu se vor îmbunătăţi.

“Le-am spus şi nu scapă, o să fiu al doilea primar care semnează desfiinţarea lor. A mai fost primarul de la Darabani. Semnez desfiinţarea lor, nu se poate aşa ceva.

Măi, fraţilor, în activitatea dumneavoastră sunt şi măsuri de prevenţie, nu sunteţi doar cei cu pistolul. Cel mai simplu e să amendeze, iar amenzile afectează bugetul, că nu le poţi încasa, te înscrii cu anumite sume.

E o întreagă tevatură. Lor le este simplu să spună că au dat amenzi. (…) Acesta e mod rezolvare? Ce să comentez, o iau ca atare. Sunt colegii mei, să ne trăiască, altcineva să nu-i dorească!”, a spus Vasile Pavăl, potrivit Agerpres.

loading...

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *