Press "Enter" to skip to content

Rareş Bogdan: „Eliminăm pensiile speciale în 30 de zile“

Numărul unu pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, Rareş Bogdan, susţine că liberalii vor elimina pensiile speciale în primele 30 de zile de când vor ajunge la guvernare. Mai puţin pensiile speciale ale magistraţilor şi militarilor.

„Obligatoriu pentru PNL ca în primele 30 de zile de când am ajuns la putere să eliminăm pensiile speciale. Nu poţi să ai pensie fără să ai contributivitate. 1,7 miliarde de euro ne costă pensiile speciale în fiecare an. Când are unul pensie de 300, 450 de milioane şi este angajat şi la stat, ăştia 80% se angajează în ministere, companii naţionale şi au ieşit la pensie la 45, 46 de ani şi au şi salariu din bugetul public. Asta e una din marile mize care trebuie rezolvate”, a declarat Rareş Bogdan, în cadrul unei conferinţe de presă, la Madrid, conform B1.

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat duminică, la Constanţa, că s-a săturat să fie condus de repetenţi, de agramaţi, de hoţi şi ca România să fie făcută de râs în Europa de aceşti “derbedei politici”. El i-a chemat la luptă pe membrii PNL, cerându-le să lase în plan secund problemele personale şi să se implice în campania electorală pentru alegerile europarlamentare.

loading...

4 Comments

 1. Hâtru Hâtru November 27, 2019

  În 30 de zile ÎNCEPÂND din 08.03.2025 ! Simplu, ce n-ați înțeles ?!

 2. The Best The Best November 28, 2019

  articolul pare un colaj de declaratii..””Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat duminică, la Constanţa, că s-a săturat să fie condus de repetenţi, de agramaţi, de hoţi şi ca România să fie făcută de râs în Europa de aceşti “derbedei politici”. El i-a chemat la luptă pe membrii PNL, cerându-le să lase în plan secund problemele personale şi să se implice în campania electorală pentru alegerile europarlamentare.” EUROPARLAMENTARELE AU TRECUT DE MULT… PACAT DE INSAILARI!

 3. NICU SAVU NICU SAVU November 28, 2019

  Suntem un popor care poate duce mult timp suferința-disprețul-frica…etc. Suntem un popor puternic în toate sensurile. Ceea ce nu vrem să înțelegem ca și popor, este că noi avem nevoie unul de altul(așa cum suntem fiecare, fricos sau mai puțin fricos). ÎMPREUNĂ vom pune pe fugă acești trădători de țară, trădători și criminali de popor care ne-au condus și continuă(DEOCAMDATĂ, DAR NU PENTRU MULT TIMP) să ne conducă prin mass-media lor pătată și șantajată. Prin mass-media lor suntem îndoctrinați să ne urâm unul pe altul, să facem diferențe între noi, să facem orice NUMAI SĂ NU FIM ÎMPREUNĂ!!!!!!! Aici este lupta lor. Gândiți-vă căci într-o familie fiecare copil este diferit, iar rolul părinților este de a face ARMONIE ÎNTRE DIFERENȚELE COPIILOR, punând ÎMPREUNĂ CALITĂȚILE BUNE a fiecărui copil, iar „defectele” la copii LE REPARĂ PRIN DRAGOSTE!!!!!!! Asta înseamnă o viziune sănătoasă pentru o familie!!!!!!! Vorba aceea din popor: FAMILII SĂNĂTOASE – ȚARĂ SĂNĂTOASĂ!!!!!!! ORICINE A FOST SAU VINE LA GUVERNARE, ȘI NU ÎMPĂRTĂȘEȘTE ACESTE PRINCIPI SĂNĂTOASE, NU ESTE ALTCEVA DECÂT UN CRIMINAL DE FAMILIE, CRIMINAL DE POPOR, CRIMINAL DE ȚARĂ!!!!!!! ORICE PREȘEDINTE ALES DE POPOR, CARE NU A ȚINUT CU ÎNSĂȘI VIAȚA LUI LA ACESTE PRINCIPII SĂNĂTOASE ESTE UN CRIMINAL DE ȚARĂ ȘI UN CRIMINAL DE POPOR, UN CRIMINAL DE FAMILIE!!!!!!! ACUM CE ESTE DE FĂCUT, CA ACEȘTI CRIMINALI SĂ FIE DAȚI LA O PARTE DIN TOATE FUNCȚIILE DE CONDUCERE LA NIVEL ÎNALT, ȘI LA ORICE NIVEL DE JUDEȚ, ORAȘ, COMUNĂ SAU SAT?!?!?!? SIMPLU OAMENI BUNI, NE STRÂNGEM ÎMPREUNĂ!!!!!!! CUM?!?!?!? Există o platformă civică on-line, platformă care a fost gândită de un OM CU FRICĂ DE DUMNEZEU, OM care în ultimii 25 de ani de jurnalism, a văzut tot ceea ce omul de rând(adică noi poporul) nu poate face, mai bine spus, ceea ce noi poporul AM FOST ÎNGRĂDIȚI să facem. După acești 25 de ani ca și jurnalist, s-a hotărât că trebuie să facă ceva pentru noi cei ÎNGRĂDIȚI, și anume SĂ NE REDEA LIBERTATEA de a construi FAMILII SĂNĂTOASE!!!!!!! Acest om nu este el important, IMPORTANT ESTE CEEA CE EL A PROPUS PENTRU ORICE FAMILIE, DAR MAI IMPORTANT ESTE CA NOI SĂ PUNEM ÎN APLICARE ACEST PLAN DIVIN DE A CÂȘTIGA FAMILIA SĂNĂTOASĂ, prin înscrierea fiecăruia dintre noi pe această platformă. M-aș bucura dacă fiecare dintre noi să intrăm cât mai repede pe acestă platformă, și să aducem cu noi pe fiecare membru major din familiile noastre, ca plecarea din orice funcție de conducere a CRIMINALILOR DE FAMILII SĂNĂTOASE, SĂ FIE CÂT MAI REPEDE, iar noi să ne bucurăm de zilele pe care le mai avem de trăit în FAMILIE!!!!!!! Pentru a intra pe platformă, dați un clic pe link-ul de mai jos: http://www.radumorarupresedinte.ro

 4. Eu Eu January 10, 2020

  Hai sictir!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *