Press "Enter" to skip to content

Tăiați pensiile speciale la toate categoriile și cumpărați echipamente și aparatură medicală

A trebuit să vină peste noi o epidemie de coronavirus ca să ne dăm seama cât de prost stăm la capitolul sănătate. Niciun spital din țară nu este pregătit cum ar trebui pentru a face față unei crize de genul, o spun chiar specialiștii. Totul din cauza nepăsării guvernelor și parlamentarilor care s-au perindat până acum la conducerea țării. Nimeni până acum nu a pus preț pe sănătatea românilor, toți s-au gândit doar la măsuri care să le ușureze viața aleșilor, fie locali, județeni sau parlamentari. Nu avem spitale destule,iar cele existente nu au nici strictul necesar.

Într-o țară codașă în Europa la toate capitolele s-a ajuns să încaseze pensii speciale foarte multe categorii profesionale. S-a ajuns încât un singur beneficiar de pensie specială să încaseze într-o lună o sumă echivalentă cu pensiile acordate locuitorilor unei singure comune.

Mai multe decât atât, România este țara unde oameni în putere ies la pensie la vârsta de 40 de ani, o adevărată sfidare față de oamenii care muncesc până la 65 de ani în condiții mult mai grele.

Vedem acum medicii și personalul medical care se luptă cu epidemia, dar bineînțeles, acești oameni nu iau pensii speciale, chiar dacă salvează vieți.

Poate că este timpul ca cei aflați la guvernare să înțeleagă perioada dificilă prin care trece România și să ia măsuri concrete. Una ar fi să se taie toate pensiile speciale și toți românii să primească pensii în funcție de contribuitivitate. Să nu mai avem ”speciali” în țară. Potrivit constituției, toți românii trebuie să fim egali, nu să fie unii mai presus de alții. Cu banii tăiați din pensiile speciale ar trebui achiziționate echipamente și aparatură medicală pentru spitalele din România.

Cristi FLOREA

loading...

One Comment

  1. Bunica Bunica March 20, 2020

    Cum sa tai pensiile speciale. Pe cine s-ar mai baza stapanii coloniei Romania n stapanirea coloniei? Nici chiar asa prost nu a ajuns romanul incat sa slujeasca la stapani pe gratis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *