Press "Enter" to skip to content

Valoarea tichetelor de masă creşte….Preşedintele României a promulgat legea

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a promulgat, vineri, legea care prevede majorarea valorii nominale a tichetelor de masă de la 15,18 lei la 20 de lei. Legea modificată în acest sens este art. 14 din Legea 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare, anunţă Agerpres.

Valoarea tichetelor de masă creşte de la 15,18 lei până la 20 de lei!

„Valoarea nominală a unui tichet de masă nu poate depăşi suma de 20 de lei”, prevede actul normativ. Prevederile legii intră în vigoare la data de întâi a lunii următoare celei în care actul normativ se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Klaus Iohannis a decretat, luni, starea de urgenţă pe tot teritoriul României până la data de 14 aprilie. Astfel, şcolile şi universităţile vor fi închise până după Paşte şi recomandările sunt ca oamenii să rămână cât mai mult în casă.

Iohannis: „Oricât de greu ar fi să ne adaptăm acestor limitări, aceasta este singura cale prin care salvăm viețile celor dragi nouă”

„Oricât de greu ar fi să ne adaptăm acestor limitări, aceasta este singura cale prin care salvăm viețile celor dragi nouă, viețile celor de lângă noi!

Este extrem de important ca oamenii să fie corect informați și de aceea vreau să spun românilor ce înseamnă instituirea stării de urgență pe teritoriul țării noastre potrivit decretului pe care l-am semnat astăzi, ce efecte va produce asupra vieții fiecăruia dintre noi și în ce măsură ni se schimbă viața în următoarea perioadă.

loading...

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *