Press "Enter" to skip to content

Violeta Alexandru: Firea cumpără căldura cu 200 de RON şi o vinde cu 500 “săracilor care trăiesc în blocuri”

Violeta Alexandru, președintele PNL București, spune că primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, cumpără căldură produsă de ELCEN cu 200 de RON şi o vinde “săracilor care trăiesc în blocuri comuniste şi nu au bani să se mute în Ilfov” cu 500 RON.

Redăm postarea ministrului:

“ŞTIAŢI CĂ… Firea cumpără căldura produsă de ELCEN, care ţine de Guvern, cu 200 de RON şi o vinde “săracilor care trăiesc în blocuri comuniste şi nu au bani să se mute în Ilfov”, ca ea, cu 500 de RON?

Nu? Ei bine, ăsta e adevărul. Ăsta e profesionalismul administraţiei PSD-FIREA. Şi da, asta a spus Firea, dacă staţi în blocurile comuniste sunteţi nişte săraci, pentru că bogaţii s-au mutat în Ilfov, unde stă şi ea.

Gabriela Firea are o singură grijă, să arate cu degetul spre liberali pentru falimentul mandatului ei. Cu cât se apropie campania, cu atât mai mare e disperarea că trebuie să îşi facă bagajele.

Ministerul Muncii va defini în cadrul unui comitet interministerial consumatorul vulnerabil. Nicio persoană în nevoie nu va rămâne fără subvenţie. Nouă ne pasă de oameni, nu încercăm să-i manipulăm. Oamenii ne votează pentru că muncim, nu pentru că le spunem poveşti cu sabotaje închipuite.

În rest, doamna Firea, mai multă muncă şi mai puţine minciuni. Publicitatea la TV nu rezolvă problema blocurilor rămase fără căldură.

P.S. E adevărat că pe şeful peste găurile din ţevile RADET îl cheamă Burghiu?!”

loading...
loading...

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *