Press "Enter" to skip to content

Violeta Alexandru ii da afara din PNL pe cei doi consilieri blatisti: „Oricine face intelegeri cu PSD este poftit sa mearga la PSD sau la sateliti!”

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, anunta ca cei doi consilieri PNL care au votat, vineri, pentru bugetul Gabrielei Firea vor fi exclusi din partid. „Oricine face la Bucuresti intelegeri cu PSD este poftit sa mearga la PSD sau la sateliti!”, anunta Alexandru.Five Records That Lionel Messi Still Holds

„Lucrurile s-au schimbat in PNL Bucuresti. De fapt, le schimbam in fiecare zi. Un proces de schimbare, bazat pe integritate, munca serioasa, proiecte credibile.

Am urmarit cu atentie sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti de astazi. Mesajul meu pentru Consilierii Generali PNL a fost foarte clar. Am cerut seriozitate si opozitie totala la risipa de bani pe care G. Firea/PSD ne cere sa o giram prin aprobarea propunerii de buget. Cine nu face fata acestei exigente care tine de igiena interna a unui partid de opozitie la nivelul actualului Consiliu dominat de PSD&prietenii, cine isi imagineaza ca poate folosi imaginea PNL si sa se alinieze in spatele PSD direct sau in spatele altor sateliti, trebuie sa raspunda. Nu permit sa isi bata joc cineva, folosind sigla PNL, de increderea bucurestenilor. Am muncit mult ca sa o recastigam.

Biroul Politic al PNL Bucuresti se convoaca in vederea retragerii sprijinului politic pentru Hazem Kansou si Cristian Olteanu, Consilieri generali, urmand excluderea acestora.

Oricine face la Bucuresti intelegeri cu PSD este poftit sa mearga la PSD sau la sateliti! Mergem mai departe. In PNL Bucuresti s-au oprit compromisurile”, a scris Violeta Alexandru.

Consilierii PNL Alexandru Hazem Kansou si Cristian Olteanu au votat vineri in favoarea bugetului propus de Gabriela Firea cu toate ca PNL Bucuresti a anuntat ca liberalii din Consiliul General se vor impotrivi. Bugetul propus de Firea fost adoptat.

loading...

„Votez ‘Pentru’ proiectul de buget al Municipiului Bucuresti! Este imperios necesara dezbaterea sa inainte de sedinta de Consiliu, intr-o intalnire a consilierilor generali ai fiecarui partid. Acest lucru nu s-a intamplat. Bucurestenilor le trebuie asigurate conditii prielnice, iar institutiile din subordinea Primariei Capitalei au nevoie de un buget optim pentru desfasurarea activitatii”, anuntat penelistul Cristian Olteanu pe Facebook.

Si Alexandru Hazem Kansou a avut un raspuns similar, dupa cea fost intrebat de un utilizator de Facebook de ce a votat bugetul lui Firea.

loading...

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *