Press "Enter" to skip to content

Votezi PSD, primesti petarde! Fosta consiliera a premierului Viorica Dancila vinde petarde pe marginea drumului…

Dana Rozalia Varga, ex-consilier de stat al premierului Viorica Dăncilă pe probleme care țin de minoritatea romă, a fost imortalizată, recent, într-o ipostază uluitoare. Fostul demnitar, fiica celebrului bulibașă Rudolf Varga, din Gilău (decedat anul trecut), vindea – la tarabă – petarde, artificii și alte acareturi asurzitoare.

loading...

Dana Rozalia Varga, fost consilier de stat în Guvernul Dăncilă şi, anterior, în Guvernul Ponta, a fost surprinsă de publicaţia Cancan vânzând petarde la tarabă de sărbători, transmite Adevărul.ro.

La Guvern, Varga s-a remarcat printr-un colaj publicat pe Facebook, în care îl compara pe Klaus Iohannis cu Adolf Hitler. Contactată de cancan.ro, Dana Varga a confirmat că, de Sărbători, şi-a ajutat fiul să vândă articole pirotehnice:

„Da, fiul meu comercializa petarde. În perioada Sărbătorilor, fiul meu a avut un punct de lucru – de fapt, mai multe puncte de lucru – unde a comercializat, legal, articole pirotehnice. Eu doar am trecut pe acolo. Nu-i o faptă ruşinoasă să-ţi ajuţi fiul”, a spus Varga.

loading...

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *