O tânără a murit în timp ce făcea o poză pentru a marca ridicarea restricţiilor de mişcare: „Acesta este paradisul meu“

O tânără de 31 de ani din Kazahstan a murit duminică, după ce a căzut 35 de metri într-o prăpastie în Turcia. Femeia încerca să obţină cadrul perfect când s-a produs tragedia, scrie The New York Post.

Olesia Suspitsina, în vârstă de 31 de ani, a ieşit să facă o drumeţie în parcul naţional Duden din Anatyla, pentru a marca ridicarea restricţiilor impuse de autorităţi pentru pandemia de Covid-19.  

loading...

Tânăra a trecut de bariera de protecţie pentru a se urca pe o stâncă, pentru a obţine o fotografie spectaculoasă cu o cascadă pe fundal. În timp ce făcea poza, tânăra a alunecat pe iarbă şi a căzut într-o prăpastie adâncă de 35 de metri, scrie Mediafax.

Totul s-a petrecut sub privirea îngrozită a unui prieten, care a anunţat autorităţile. Trupul tinerei a fost găsit fără viaţă în pârâul de la baza stâncii de pe care a căzut.

Suspitsina, care a lucrat ca ghid de turism timp de cinci ani în regiune, a scris anterior într-o postare de acum privată pe Instagram: „Voi admira mereu frumuseţea naturii din Turcia. Acesta este paradisul meu”.

, ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *